De Mondhygiëniste
 

Mijn naam is Karin Dijkers-Witt. Sinds juli 2009 heb ik mijn vrijgevestigde mondhygiënepraktijk in Schoonrewoerd. Ik ben in 2004 afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht en heb een klein half jaar waargenomen op de afdeling Kaakchirurgie van het UMC Utrecht. Eind 2004 ben ik gaan werken bij Parodontologiepraktijk Fokkema in ’s Hertogenbosch.

Na veel ervaring en kennis opgedaan te hebben in de parodontologie, ben ik in 2007 bij mondhygiënepraktijk Zeist gaan werken. In 2009 was de tijd aangebroken om een eigen praktijk te starten in Schoonrewoerd. Mijn aanpak is rustig en persoonlijk. Hierdoor voelen patiënten zich al snel op hun gemak. Ik overleg vantevoren met u wat ik ga doen. Deze manier van werken is ook uitermate geschikt voor patiënten met angst.

Om mijn kennis op een hoog niveau te houden en om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, ben ik voortdurend bezig met bij- en nascholing en bezoek ik regelmatig congressen.

Als mondhygiënist sta ik geregistreerd in het kwaliteitsregister Paramedici. Van 2009 tot april 2021 stond ik ingeschreven in het Kwaliteit Register Mondhygiëne (KRM). Momenteel ben ik bezig met herregistratie bij het Kwaliteits Register Mondhygiëne. Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM), het Ivoren Kruis, de Nederlandse Vereniging van Parodontologie (NvvP) en het Nederlands Tijdschrift voor tandheelkunde (Ntvt).